Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
16 / 06 / 21

Sorteig #CulsInquiets! El Circ Picat i el juliol arriben al mateix temps i tenim per vosaltres un pack familiar per assistir a l’espectacle “Oopart” de Tresperté

A la localitat d’Alpicat ja fa un temps que les coses, pel que fa a les arts escèniques familiars, per a tots els públics i les arts de carrer s’estan fent molt i molt bé. Una mostra n’és el festival de circ i arts en viu Circ Picat, que arriba amb el mes de juliol, de l’1 al 4. Escena Familiar, que ja en va parlar en aquest post d’aquest cicle, en el qual el cartell és de luxe, ha arribat a un acord amb l’organització del Circ Picat per sortejar un pack familiar de 4 entrades per a l’espectacle Oopart, del qual la companyia Tresperté n’oferirà una funció el 4 de juliol (21:30h), a la pista poliesportiva d’Alpicat. 

A Oopart, una peculiar tripulació aterra davant nostre i ens presenta una gran oportunitat de fer viatges en el temps. Ens intentaran seduir amb els seus sorprenents números de circ, però manipular el temps de vegades té les seves conseqüències… Un espectacle fantàstic de circ teatre que no ens deixarà indiferents per la seva posada en escena i per l’execució que ofereixen els artistes.

Com es pot participar en el sorteig?

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia de l’1 de juliol  entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 1, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This