Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
22 / 02 / 16

Maüra, filla de la terra, de Cia. Sifó

Marta Gorchs, especialitzada en teatre gestual, però també narradora, cantant, ballarina i trapezista —aquí mateix hi fa una mica de tot com si fos una barra lliure de tast per anar picant—, dóna un tractament minimalista de totes aquests gèneres en un espectacle que, com ho feien i encara fan els griots, explica l’origen de la Terra i el cel, del sol, de la lluna i de les estrelles. És a dir, Miró en estat pur.

Autor: Andreu Sotorra

Data: 21/02/16

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“No perquè siguis petit no pots fer grans coses”. Aquest és el missatge senzill i revolucionari alhora que la Cia. Sifó llença als petits espectadors a partir de 2-3 anys. Ho fa compartint escenari amb ells, a pocs metres i a peu pla, des d’una escenografia circular que s’encabeix dins el lateral de la caixa fosca. […] una posada en escena que ja apunta de sortida la delícia visual de la proposta.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 15/09/15

Llegeix la crítica completa a:


“Una peça per a espectadors ben petits, de 3 a 6 anys màxim, escrita i protagonitzada per Marta Gorchs. El seu somriure fa que aquesta història s’escoli amablement, tot i que en algun moment es torna tan repetitiva com la feina de Maüra, aixafar i aixafar gra. Gorchs és una narradora correcta que sap captar perfectament l’atenció del públic afegint-hi algun moviment proper a la dansa.

Autora: Teresa Ferré

Data: 12/09/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This