Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
26 / 03 / 18

Alícia, al país de les meravelles de Viu el Teatre

“«Alícia al País de les Meravelles» és una troballa dramatúrgica que entronca modernament amb la tradició del teatre familiar i que ofereix a canvi l’alternativa de no privar-se de viure la vida sense estrès i no perdre el contacte personal amb els que t’envolten i t’estimes o t’estimen.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 26/02/17

Llegeix la crítica completa a:


“Marta Buchaca s’estrena a la dramatúrgia familiar amb una adaptació lliure d’un clàssic. Certament, és un salt al buit, però amb xarxa. De totes maneres, la seva mirada contemporanitza el conte i, és més, el dota d’un punt de controvèrsia, sense renunciar a la fantasia ni a la música (amb un Keco Pujol, sempre enginyós musicalment).”

Autor: Jordi Bordes

Data: 28/02/17

Llegeix la crítica completa a:


“Notable, original i molt recomanable espectacle per a totes les edats, a partir de quatre anys. Portat amb ritme i ben dirigit per Jordi Andújar. La producció és d’Únics Produccions. La música que utilitza ritmes diversos és de Keco Pujol. L’escenografia està solucionada amb gran vistositat i espectacularitat amb imatges digitals creades per la productora Desilence.”

Autor: Ferran Baile

Data: 03/03/17

Llegeix la crítica completa a:


“La posada en escena de Jordi Andújar em sembla d’un sentit pràctic encertat. Avui en dia, qualsevol univers de fantasia es recrea millor amb audiovisuals, prescindint d’elements escenogràfics. La jugada mestra és que combina les projeccions amb un ciclorama retallat, que permet fer sortir i entrar els quatre intèrprets de la pantalla que insinua els màgics universos.”

Autor: Víctor Giralt

Data: 07/03/17

Llegeix la crítica completa a:


“En la versió de Marta Buchaca, el món de la fantasia és més aviat el món virtual, que en alguns moments ens recorden la pel·lícula Tron de Disney o alguna mena de joc d’escape room. La direcció i interpretació, així com la producció de l’espectacle són correctes, tot i que cal destacar la feina de l’actor Joan Codina, que feia d’heroi invisible, que ha captat la simpatia del públic de principi a final; i sobretot la proposta audiovisual.”

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 26/03/17

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This