Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
13 / 11 / 15

Rhum, de Velvet Events

“Recullen entrades clàssiques (com la de la ballesta, la del mirall, la de volatilització del vi o la del carrega-descarrega) i n’incorporen de noves amb un humor desvergonyit que explora nous camps i esfondra la quarta paret. El rap dels Swimming Brothers, jocs de paraules i rèpliques astutes, referents musicals i cinematogràfics, curiosos experiments sonors… Els recursos s’encadenen sense parar i l’esplèndida inventiva dóna fruit a una conya esbojarrada i tendra alhora, servida amb una altíssima qualitat.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 09/11/15

Llegeix la crítica completa a:


“Un espectacle vibrant, explosivament vital i gamberro però amb altes dosis d’ofici, humanitat i tendresa, on la presència del company absent s’hi estima amb maduresa i serenitat. Ara, ‘Rhum’ és un espectacle acabadíssim, de comprensió universal, capaç de fer temporada a les principals ciutats europees.”

Autor: Jordi Jané

Data: 03/01/15

Llegeix la crítica completa a:


“Un continuat de gags clàssic amanits de forma hilarant a l´estil Monti amb continues referències al món del cinema, de la televisió, dels dits populars i del llenguatge del carrer. Un frenètic anar i venir d’entrades i sortides que combinen escenes poètiques, tendres i gamberes. Excel.lent l’homenatge als germans Marx amb el número del mirall.”

Autor: Ferran Baile

Data: 01/08/14

Llegeix la crítica completa a:


“Quan hi ha pallassos, ja sabem que els nens s’ho passen bé, són els seus ídols. Però els grans, i ho dic amb tota la contundència, disfrutaran encara més que ells aquest Rhum. Els números, els diàlegs… tenen moltes lectures. Per exemple, els petits no sentiran igual que els grans frases com: ‘En ocasions veig pollastres’, o ‘Poso a Déu per testimoni que mai més passaré gana ‘o quan canten el ‘Llet i vi’, de Beatles…”

Autor: Teresa Bruna

Data: 28/07/14

Llegeix la crítica completa a:


“L’espectacle és brillant. Per a grans i petits (sí, també per a petits: alguna cosa senzillament no l’entendran i no passarà res). Farcit de repeticions histriòniques tan circenses, ple d’humor, regalimant tendresa (que diria Serrat), acompanyat de música i envoltat de riallades.”

Autor: Toni Polo

Data: 25/07/14

Llegeix la crítica completa a:


“Les entrades de pallassos clàssiques sempre funcionen. Més, si, com les que preveia en Monti, es tenyeixen d’una pàtina actual. Ara, els seus pallassos còmplices el sobreviuen i el reviuen a la pista.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 18/12/14

Llegeix la crítica completa a:

 


“‘Rhum’ no és només un espectacle de números solts i enganxats, sinó que aquests tenen una trama narrativa i per això l’acosta del tot al gènere teatral. No és en va, que justament el dia abans de l’estrena al Lliure de Gràcia —de fet es va presentar fugaçment dins de l’últim Festiva Grec— els Premis Zirkòlika del circ català li atorguessin el premi al millor espectacle de pallassos de la temporada.”

Autora: Andreu Sotorra

Data: 18/12/14

Llegeix la crítica completa a:

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This