Qui Som

EscenaFamiliar.cat aglutina la programació que s’ofereix a Catalunya d’espectacles infantils, familiars i juvenils de companyies professionals; fomenta l’esperit crític del públic amb comentaris i crítiques; i publica notícies, entrevistes i reportatges sobre el sector.

L’impulsa l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), integrada per més de 70 companyies professionals catalanes que fan espectacles per a públic infantil, familiar i/o juvenil amb l’objectiu comú de dignificar el sector i millorar-ne les condicions de treball i creació. Per tal de mantenir una relació viva i estreta amb el públic i fer-lo créixer en emocions, valors i culturalment ha creat el Club EscenaFamiliar, un club gratuït perquè els seus membres estiguin ben informats –reben un butlletí setmanal– i gaudeixin d’experiències úniques amb un contacte personal amb els creadors.

El portal compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de les Diputacions de Barcelona i Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i companyies, teatres, Ajuntaments, entitats, crítics, etc. d’arreu del país.

Per saber-ne més llegeix:

ENTREVISTA – Ramon Molins, president de la TTP: “Necessitem comunicar-nos amb el públic”

ARTICLE publicat a Núvol.comEscena Familiar: les arts escèniques per a tots els públics es reinventen

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest