23 / 12 / 17

Sortegem 1 entrada doble per l’espectacle de circ ‘Objections – Veritats Absolutes’

En el marc del cicle nadalenc de circ organitzat pel col·lectiu enCIRCant el barri (format per entitats del Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona), la Cia ARA presentarà l’espectacle ‘Objections – Veritats Absolutes’, un show per a tots els públics que es podrà veure del dimecres 27 al dissabte 30 de desembre, a les 17h, a l’espai de l’Associació artística RAI (Carders, 12).

Tracta dels embolics que sorgeixen de la convivència diària de tres joves que comparteixen pis: en Fèlix, innocent, introvertit i rialler; en Mark, metòdic, intens i xerraire ; i en Mut, profund, reflexiu i despreocupat. Com afronten els problemes que troben en el dia a dia, les seves respectives rutines, l’afecte que senten els uns pels altres, les seves petites baralles o la seva forma (o formes) de veure el món? Un muntatge fresc, energètic, innovador, alegre, divertit i actual on s’exhibeixen disciplines circenses com l’acrobàcia, els equilibris, els malabars, el trapezi i la corda llisa combinades amb la dansa, el claqué, el teatre físic i la música.

EscenaFamiliar sortegem una entrada doble pel primer dia de representacions, dimecres 27 de desembre, a les 17:00h. Per participar al sorteig cal respondre: “Quin número de circ t’agradaria aprendre a fer?”

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 27 de desembre a les 9h del matí.

 

  1. Anna Says: 23/12/2017 12:53

    Trapezi

Pin It on Pinterest

Share This