6 / 01 / 17

Judit Soteras guanya el pack familiar per veure ‘Maure el dinosaure’

Judit Soteras ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per veure l’espectacle de titelles ‘Maure el dinosaure’ que Teatre Nu oferirà diumenge 8 de gener, a les 19h, al Teatre de l’Aurora d’Igualada.

El sorteig s’ha realitzat entre totes les persones que han respost la pregunta Quin és (o era quan eres petit) el teu amic inseparable i a què jugàveu?” a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook. Aquests són tots els comentaris que hem recollit:

Judit Soteras Ufff amic inseparable..tenia un bambi de plastic q li cordava un cordill al coll i el feia caminar des del balco del primer pis dels meus avis, com una marioneta!! Molava moltissim 🙂

Silvia Rovira Carrera Hola! Em presento, el meu nom és Mel, i fa cinc anys que vaig arribar a la vida de la meva millor amiga, ella es diu Carla. La veritat es que ens hem tornat inseparables i estic molt i molt contenta, sempre tinc un somnriure al meu costat, un llençol que em tapa cada nit, una mà que no hem deixa caure i una carantonya quant es fa fosc… He compartit amb ella moltes aventures i em viatjat per molts indrets. Compartim jocs, emocions i màgia, la que ens envolta a totes dues i que fa que jo no sigui un ninot de drap mes!!
Juntes seguirem fent camí!!

Lines Gala La meva amiga era i es la.Núria, jugaba amb ella a les 4 esquines. De joguines no em separava de la.Nancy.

Ton Muntané El joan solà. Jugavem a trobar tresors i a pares i mares.

Si no t’ha tocat, no defalleixis! Encara ets a temps de participar a un altre sorteig que tenim en marxa: l’espectacle de clown ‘Plors de cocodrilde La Pera Llimonera al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona el dissabte 14 de gener, a les 17:30h. En aquest cas volem que ens expliquis una situació en què t’hagis sentit desbordat com li passa al protagonista de la història. Pots fer-ho fins dimecres dia 11 de gener a les 9h del matí a l’article del sorteig o al Facebook. Sort!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This