Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
19 / 01 / 15

Escenes d’infants, de La companyia del príncep Totilau / El ballet imperial de la reina Rosamunda

“Un petit bombó, aquest que regala El ballet imperial de la reina Rosamunda. És una peça molt complerta, que es balla fresca, que troba complicitat entre els dos ballarins/intèrprets i també que dóna elements per connectar amb el públic que, en algunes coreografies no pot menys que aplaudir, tot i no estar acabada la peça.

Autor: Jordi Bordes

Data: 27/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

“(…) un marc sonor magnífic per crear un espectacle de dansa contemporània adreçat a tots els públics. Les peces escollides, interpretades pel mateix compositor, i la seva disposició (amb interludis de diferents sons de la natura i alguns urbans) denoten una gran sensibilitat musical. També l’escenografia, els elements d’atrezzo i el vestuari són d’una gran qualitat plàstica. ‘Escenes d’infants’ esdevé un espectacle bell per a dos ballarins que executen una sèrie de duets (en la seva majoria) breus i mediatitzats per la proliferació d’objectes a l’escenari.

Autor: Iolanda G. Madariaga

Data: 29/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This