Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
19 / 08 / 15

La gran ilusión, d’Antonio Díaz

“Antonio Díaz s’havia posat el llistó molt alt després d´un espectacle tan rodó com ‘La asombrosa historia de Mister Snow’. Amb ‘La gran ilusión-Magic Life’, aconsegueix un altre molt bon espectacle, en què fidel al seu estil torna a combinar l´inventiva i l´originalitat amb la seva gran vàlua com a il·lusionista.”

Autor: Ferran Baile

Data: 20/12/13

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“El do de Díaz: la seva espontaneitat és tant ràpida com l’habilitat que té a les mans per fer aparéixer i desaparéixer cartes. La peça té un molt bon ritme alternant números en càmera i d’altres a ull nu. Uns amb voluntaris; i altres amb assistents del mag. Si alguns apareixen com a irressolts d’entrada, tots tenen un final feliç. Incomprensible, com és l’art de la màgia. L’humor, tant popular i pròxim, li treu un punt de misteri i d’exclussivitat però el fa més enèrgic, vital.

Autor: Jordi Bordes

Data: 06/01/14

Llegeix la crítica completa a:

 

 


Així és tot l’espectacle, una posada a prova a la nostra capacitat de sorpresa, un repte a poder explicar com s’ho fa per obtenir els resultats que aconsegueix en escena. Aquells que com jo intenten entendre-ho tot, donar una explicació lògica a les coses, se’n van amb ‘deures’ cap a casa, ballant-lis el cap intentant formular respostes. La resta, simplement impressionats, saben que ha valgut la pena venir-lo a veure.

Autor: Josep Maria Viaplana

Data: 19/01/14

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“L’espectacle d’un gran il·lusionista que fa els jocs de mans i els trucs d’escapisme més clàssics des d’una òptica molt contemporània. Des de la selecció musical, passant pel look de les partenaires i l’aplicació de les tècniques de reproducció de la imatge (en directe o en diferit), tot té un aspecte renovat i actual.”

Autor: Iolanda G. Madariaga

Data: 29/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Fascinant. 100% màgia, 100% show. Com els grans mags, Antonio Díaz descol·loca el públic i demostra amb naturalitat un esplèndid domini escènic. ‘La gran ilusión’ podria limitar-se a presentar un variat repertori de números de màgia, però està concebuda com un producte espectacular en tots els sentits que fa sentir al públic la sensació d’estar vivint una experiència inoblidable.”

Autor: Núria Cañamares

Data: 03/05/14

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This