Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
3 / 11 / 16

Els perseguidors de paraules, d’Imaginart

“Artigau basteix un univers enginyós i suggestiu, darrera del qual s’hi pot trobar des d’una simple trama aventurera fins a un cant al valor de les paraules, la lectura i, sobretot, la imaginació. Una proposta, d’altra banda, carregada d’humor i apel·lacions constants a la complicitat dels espectadors que requereix actors tot-terreny capaços de mutar de personatge en segons. Els intèrprets superen amb nota aquest exercici de fregolisme i la seva feina, carregada d’energia, juntament amb la inventiva de l’argument, i sobretot les seves intencions, acaben ficant-se el públic a la butxaca, independentment de l’edat de cadascú.”

Autor: Marc Sabater

Data: 20/10/16

Llegeix la crítica completa a:


“Imaginart ha apostat per una proposta arriscada, teatre de text per a nens de més de sis anys. A més, es tracta d’un text exigent que reclama atenció constant per no perdre el fil argumental. L’adaptació de Marc Artigau al teatre, però, és sublim, aconsegueix mantenir-nos atrapats en l’acció. Amb l’ajuda d’algun recurs, com la invitació a entrar a escena per ajudar als personatges i amb una direcció que situa els actors en punts estratègics de l’escenari,  Els perseguidors de paraules manté el nostre interès constant. Una escenografia plena de racons i calaixos màgics més l’aproximació dels actors al públic (els veiem i sentim a un pam i escaig de nosaltres) sembla ser la fórmula de l’èxit.”

Autora: Aina M. R.

Data: 19/10/16

Llegeix la crítica completa a: Entre Bambolines

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This