23 / 12 / 17

DESTACATS: Especial Nadal

Vols compartir les festes amb els qui més estimes? Demostra’ls que són especials vivint una experiència! Sens dubte, les arts escèniques són el regal estrella. Et destaquem unes quantes propostes amb què segur que faràs diana:

N’hi ha de més nadalenques com els cicles carregats d’oferta Viu el Nadal a la Plaça Catalunya, enCIRCant el barri per Nadal i el Festival de Putxinel·lis d’Hivern de La Puntual, totes elles a Barcelona; el Nadal a l’Envelat de Sant Cugat del Vallès; o els espectacles ‘Pastorets Superestel de La Trepa al Jove Teatre Regina i ‘Nit de Reis’ de La Roda Produccions al SAT! que inicien nova temporada i ja s’han convertit en uns clàssics de les festes, com també els ‘Contes de Nadal de les germanes Baldufa’ de Tanaka Teatre, que es podran veure a Collbató i Òdena.

I sí, més enllà de la temàtica nadalenca també hi ha escena, com ara inTarside la Companyia de Circ “eia” que acaba d’iniciar temporada al Mercat de les Flors o Gúlliver al país de Lil·liputdel Centre de Titelles de Lleida que serà a la Casa del Teatre Nu, entre molts d’altres.

Consulta l’agenda d’EscenaFamiliar per estar ben informat/da i no perdre’t res!

Us desitgem molt bones festes i un 2018 espectacular ple d’EscenaFamiliar

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This