29 / 11 / 17

La Puntual incorpora activitats i tallers al Festival de Putxinel·lis

Aquest divendres La Puntual dóna el tret de sortida de la 13a edició del Festival de Putxinel·lis d’Hivern. La programació s’allargarà fins el 4 de gener i, com a novetat, enguany també acollirà diferents activitats i tallers relacionades amb el món dels titelles. Totes elles són gratuïtes i obertes al públic.

La companyia Pea Green Boat inaugurarà el certamen del petit teatre barceloní amb ‘Gnoma’ (de l’1 al 3 de desembre). Titelles fets de fusta, llana i cuir donen vida a una història tendra i màgica sobre la convivència i l’amistat. A més a més, els autors de l’espectacle (Emilia Lang i Eduard Blanch) n’han il·lustrat les escenes convertint-lo en un llibre que presentaran en primícia el divendres 1 de desembre a les 19h.

El segon espectacle que es podrà veure al festival serà ‘Greta la rateta… que escombrava l’escaleta’ (del 8 al 30 de desembre), el darrer gran èxit de La Puntual creat per Eugenio Navarro (recupereu aquí la notícia amb motiu de la seva estrena). Compta amb una Rateta decidida i emprenedora com a protagonista, l’escenografia més gran que mai ha tingut el teatre, uns titelles artesanals que embadaleixen els més petits i una versió divertida, enginyosa i gens clàssica de la història.

La Puntual donarà la benvinguda al 2018 amb la companyia francesa Le loup qui zozote i el seu ‘Esperant a Coco (En attendant Coco)’ (del 2 al 4 de gener), un muntatge amb molta música i poc text que ha viatjat arreu del món.

A més a més, els espectadors podran participar en dos tallers: un de caracterització de titelles i l’altre de construcció, els dies 16 de desembre i 3 de gener, respectivament, a les 11h.

Consulteu aquí tota la programació dels espectacles i les activitats paral·leles del festival.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This