29 / 04 / 19

SORTEIG EXPRESS/ Un pack familiar de 4 entrades per veure ‘El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada’ de la Cía. Nacho Diago a la Fira de Titelles

Us agrada l’il·lusionisme? Us fascina la figura de Harry Houdini? Doncs aquest serà a partir d’ara un dels vostres espectacles preferits. A El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada es barregen el teatre, l’audiovisual, el videomapping, els titelles i la màgia. I per fer possible que hi assistiu:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada de la Cía. Nacho Diago al Teatre l’Escorxador de Lleida, el diumenge 5 de maig a les 13h, en el marc de la Fira de Titelles de Lleida.

El 1916 va passar una cosa que va marcar la vida de Harry Houdini. Ell va tractar d’ocultar-ho, però el fet acaba de sortir a la llum, escrit en un diari amagat en una de les caixes de màgia que usava en els seus espectacles, després de ser adquirida en una subhasta. Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no només com a il·lusionista, per les seves grans fuites, sinó també per la seva lluita contra tots els estafadors i xarlatans que, a principis del segle XX, asseguraven que podien contactar amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos de caràcter paranormal que li van plantejar, oferint una explicació lògica per a cada un d’ells. De tots. Menys un: el cas de l’habitació tancada.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir quin és el vostre truc de màgia favorit. Podeu fer-ho de moltes maneres:

  • Per correu electrònic, escrivint-nos a club@escenafamiliar.cat
  • Fent un comentari en aquesta mateixa pàgina
  • A través d’AQUEST post de Facebook. Comparteix i respon en un comentari
  • A través d’AQUEST post de Twitter. Fes RT i respon fent un comentari
  • A través d’AQUEST post d’Instagram. Posa un ❤ i respon en un comentari

Teniu temps de participar fins al dijous 2 de maig a les 18h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La família guanyadora* del sorteig la coneixerem el mateix dijous 2 de maig.

* si no respon a les nostres comunicacions per confirmar l’assistència, procedirem a fer un nou sorteig.

MOLTA SORT!!! 🍀

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This