Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
5 / 03 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS / La Dàmaris Gelabert fa estada al Poliorama amb “Soc feliç” i convidem una família a cada funció. Hi participeu?

El Club dels #CulsInquiets no para! Us hem preparat una experiència única. La Dàmaris Gelabert fa estada aquest mes de març i abril, durant tres caps de setmana, al Teatre Poliorama de Barcelona. La companyia de la popular artista familiar hi presenta Soc feliç, una peça de teatre musical. Doncs bé, el Club dels #CulsInquiets disposa d’un paquet familiar d’entrades (4 tiquets) per a cadascuna de les tres funcions que es faran al Poliorama de Sóc feliç i les sortejarem entre els nostres #CulsInquiets. Aquestes tres funcions es celebraran els dies 21 i 28 de març i 11 d’abril, sempre a les 12 del migdia.

Soc feliç és un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa… i la màgia del teatre, on tot és possible. Són 60 minuts trepidants, farcits de sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i molt emotiva; no només per la canalla, sinó també pels adults que els acompanyen. Comparteixen escenari amb la Dàmaris, la simpàtica i fidel Caterina i un virtuós David Cuspinera. Com sempre, la música esdevé l’eix transversal, amb una orquestració brillant i inusual, interpretada en directe per tres músics excepcionals sota la direcció musical de l’Àlex Martínez.

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou -només en el cas de la funció del dia 21 de març- la possibilitat de conèixer els membres de la companyia i que aquests us expliquin, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. La companyia us explicarà com ho han fet per crear l’espectacle. Serà memorable! 

Mecànica del sorteig

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. A més d’això, també cal que us feu seguidors dels perfils de Dàmaris Gelabert i Escena Familiar de la xarxa on heu trobat el post del sorteig.

Atenció, perquè això és molt important: al correu electrònic hi ha de figurar el dia de funció pel qual voleu participar i per cada dia de funció que vulgueu optar heu d’enviar un mail. Podreu entrar en el sorteig de les 3 funcions, però si sou els afortunats, només us podran tocar entrades d’una sola funció. El termini per enviar els correus electrònics ja és obert. Per a la funció del 21 de març podeu enviar correus fins el dia 18 a les 12h, per a la funció del 28 de març podeu fer-nos arribar els vostres correus fins el 25 de març a la mateixa hora i per a la de l’11 d’abril el termini per enviar correus es tancarà el dia 8 d’abril a les 12h. Que hi hagi moltíssima sort!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This