Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
10 / 06 / 20

Sortegem un exemplar del conte “Pèl i plomes”, una història d’amistat de l’Editorial Takatuka (FET)

El Club dels #CulsInquiets continua tan actiu com ho ha estat durant el confinament, amb l’acció #famíliaAescena. És per això que ara us animem a participar en un nou sorteig. En aquest cas us donem la possibilitat d’obtenir un exemplar del conte Pèl i plomes, una històri d’amistat escrita per Lorenz Pauli, il·lustrada de manera exquisida per Kathrin Schärer i publicada per l’Editorial Takatuka.

El conte es basa en una òpera infantil de títol idèntic escrita per Pauli per a l’orquestra simfònica Argovia Philharmonic. Un conte que parla d’una relació d’amistat entranyable entre un gos i una gallina que creuen els seus camins i decideixen unir els seus destins. Tots dos ho expliquen amb un espectacle. Ha arribat el dia de l’estrena, el gos i la gallina actuen junts per primera vegada. El públic va descobrint com es van conèixer i com ara no saben estar l’un sense l’altre. Són dos animals totalment antagònics, més enllà que un té pèl i l’altre té plomes. La gallina somnia en trobar un tresor pirata i el gos vol tenir un amic alt, fort i llest. Aconseguiran entendre’s?

A mesura que avança l’espectacle, els seus protagonistes ens demostren que, per viure fantàstiques aventures, el millor és tenir un company ben diferent al costat. Així aprenen a escoltar-se, a respectar-se i sobretot a ajudar-se per aconseguir els seus objectius. A més, de fer evident que, en el teatre, com en la vida, res és impossible. En els diàlegs entre els dos animals, Lorenz Pauli sap com transmetre de forma senzilla i entenedora un missatge de fons que no deixar indiferent. Una història commovedora que fa reflexionar sobre el valor de l’amistat, la bellesa de la diversitat i la necessitat d’ajudar-nos els uns als altres.

Com es pot participar en aquest sorteig? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el títol del llibre que sortegem. Posteriorment us heu de fer seguidors dels perfils de twitter (@Takatukallibres), facebook (@takatuka.editorial) o instagram (@editorialtakatuka) de l’Editorial Takatuka.

Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 22 de juny entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora del sorteig, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us ha tocat el llibre i us ha agradat, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto a instagram…, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Que hi hagi sort!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. El guanyador ha estat Marc Arbós. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This