5 / 04 / 19

Buscar-nos a la Mostra d’Igualada ha tingut premi!

Ja sabeu que vam ser a la Mostra d’Igualada de principi a fi. I per seguir la tradició, vam voler trobar-vos i que ens diguéssiu què us semblaven els espectacles que havíeu vist, que ens en recomanéssiu algun, que compartíssiu el vostre entusiasme i que ens expliquèssiu com heu viscut en família aquesta trobada d’arts escèniques.

Vam voler que l’experiència fos especial i vam decidir tornar a portar el nostre photocall i així, trobar-nos tindria premi. Vam preparar un lot de tresors, una mena de panera espectacular en què hi ha pòsters signats, samarretes, DVD, CD de música, xapes, enganxines, titelles, llibres, llapis que ens han portat diverses companyies especialment per vosaltres.

Hi vareu participar, ens vau fer molt feliços i, una vegada passada la Mostra,  ja hem fet el sorteig entre totes aquelles famílies que van passar pel nostre photocall i van penjar la instantània a les xarxes socials etiquetant-nos (@Escenafamiliar.cat a Facebook i Instagram i @escenafamiliar a Twitter).

I el guanyador ha estat… (redoble de timbals!): Ruben González (@Rubinyo82 a twitter)! Enhorabona i moltes gràcies a tots els que hi heu participat!!!

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This