6 / 09 / 18

Busca’ns a FiraTàrrega: trobar-nos té premi!

Com que estem per FiraTàrrega aquests dies, hem pensat que us volem trobar 🙂 I que ens digueu què us han semblat els espectacles que heu vist, que ens en recomaneu algun, que aplaudiu, que compartiu el vostre entusiasme i que ens expliqueu com esteu vivint en família aquesta trobada d’arts escèniques.

I com que volem que l’experiència sigui especial, hem decidit que trobar-nos tindrà premi. I per això, hem preparat un lot de tresors, una mena de panera espectacular en què hi ha pòsters signats, samarretes, DVD, CD de música, xapes, enganxines, titelles, llibres, llapis que ens han portat diverses companyies especialment per vosaltres.

Voleu guanyar aquest lot? Doncs busqueu-nos per FiraTàrrega! Serà fàcil veure’ns perquè anirem amb un photocall molt especial en què podreu escriure el que vulgueu i fotografiar-vos. Si pengeu la instantània a les xarxes socials i ens etiqueteu (@Escenafamiliar.cat a Facebook i Instagram i @escenafamiliar a Twitter), entrareu al sorteig del lot tan especial que hem preparat. Penseu que tots aquests petits tresors no es compren a les botigues.

Heu vist que les companyies no s’ho han volgut perdre i ja s’han fet fotos? L’equip d’Escena Familiar no volíem ser menys i també ens n’hem fet una 😉

 

Fàcil, no? Doncs va! Tothom a gaudir dels espectacles al carrer i després, a compartir!!!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This