29 / 08 / 17

La Festa Major de Santa Coloma de Gramenet estrena el circuit familiar UAU!

De l’1 al 4 de setembre, Santa Coloma de Gramenet està de Festa Major. Una festa que estrena etapa pel que fa als espectacles familiars amb la creació del UAU! Circuit d’espectacles que et deixaran amb la boca oberta.

La programació ha comptat amb la col·laboració del festival local Passatge Insòlit (a finals d’octubre) i vol consolidar-se com un festival d’estiu de l’escena familiar amb una oferta de qualitat. A més a més, fomenta el circuit dels espectadors, ja que consta d’un passaport on es pot segellar la presència a la funció i amb què s’entra al sorteig d’un premi per assistir a la programació familiar durant tota la temporada al teatre municipal Josep Maria de Sagarra.

El cartell de la primera edició del UAU! està integrat per 6 espectacles: dissabte es podrà veure ‘Karoli l’home roda’ de Professor Karoli i ‘Marabunta’ de Guillem Albà; diumenge pujaran a l’escenari ‘Collage’ de Bot Project i ‘The Incredible Box’ de Cia. La Tal; i finalment dilluns serà el torn d’‘En Bernat el pescador’ de Galiot Teatre i ‘Traps’ d’Efímer.

Publicar una opinió

El seu email no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *.

*

Camp Anti-Spam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Pin It on Pinterest

Share This