Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
1 / 09 / 16

El Comte Arnau, de Teatre de l’Aurora

“La peça té l’encert que siguin tres trobadors qui, amb els seus instruments, desgranen aquesta història fosca, d’ambicions descontrolades que aixequen odis assassins. Els tres actors i músics presenten una peça molt ben acabada, amb un desplegament escènic molt ben aprofitat i vistós, i, sobretot una partitura àgil, en aquesta posada en escena que busca els punts de comicitat sense voler ensenyar gaire les conseqüències d’aquell egoisme del Comte i aquells dos estranys companys roïns.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 09/04/16

Llegeix la crítica completa a:


“Les múltiples disciplines encaixen perfectament i, amb encertades dosis de collita pròpia que descongestionen la trama, el relat avança a bon ritme i millor absorció. És especialment admirable la interpretació i la coreografia dels actors, que experimenten contínues metamorfosis de personatge i arriben a manipular conjuntament el titella d’Arnau, sens dubte el més sorprenent de tots. […] Una proposta excel·lent per revisitar la llegenda i apropar-la a les noves generacions.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 08/10/15

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This