Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
8 / 12 / 16

Animals, d’El Retablo

“No us ho perdeu. Animales és una successió de petites històries protagonitzades per animals que sorgeixen màgicament de mans, objectes habituals a la nostra vida quotidiana i el gran talent i enginy del mestre titellaire  Pablo Vergne. Així, d’un joc de barrets apareixerà un cargol, d’una bossa una vaca, d’uns moneders una granota, d’una bota un ànec i de dues pilotes d’escuma grogues un pollet. Un espectacle magistral que cap dins d’una maleta no gaire gran i que és un dels preferits de l’autor i amb el que ha viatjat arreu del món.”

Autor: Ferran Baile

Data: 05/12/16

Llegeix la crítica completa a:


Animales es una magnífica muestra de teatro de objetos convertidos en personajes: la gran maestría de Vergne con todo tipo de títeres y marionetas le permite transitar por los límites y convertir en personajes objetos comunes de nuestra cotidianidad. Pablo cuenta, en breves escenas, historias cuyos protagonistas son animales, les hace jugar, desplazarse, comer… Un invisible hilo nos conduce del títere más convencional a la abstracción más osada; casi sin darnos cuenta, entramos en su juego poético desbordante de emoción.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 04/12/16

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This