Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
27 / 10 / 15

Entredos, de Cia. Capicua

“Un muntatge amb contínues sorpreses que diverteixen i que provoquen els crits de la canalla advertint on es troba el personatges que busca un protagonista, com si fos un clàssic títol de teatre de catxiporra. L’espai és versàtil, lúdic, que permet un fals fregolisme i que els números de circ (molt ben acabats) es vagin encadenant sense que soni forçat. […] Una peça curiosa que entreté i genera complicitat entre els espectadors d’una edat ben diversa.

Autor: Jordi Bordes

Data: 17/10/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Un gran muntatge, molt ben treballat estèticament, que ens presenta uns personatges que ens expliquen una història sense un guió formal, feta a base de teatre físic, i números d’acrobàcia circense. Resulta sorprenent en alguns moments puntuals, sobretot per l’entrada i sortida de les noies que realitzen els números d’acrobàcia.

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 04/11/14

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“A ‘Entredos’, personatges i escenografia pugen, baixen, giren sobre si mateixos, s’estiren, s’arronsen, apareixen i desapareixen sorprenent el públic amb divertides i bucòliques imatges. El llenguatge corporal substitueix fluidament les paraules enllaçant cames, peus i mans per construir una història simpàtica en què l’argument queda relegat a un segon pla.

Autora: Núria Cañamares

Data: 24/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This