4 / 07 / 17

Dimecres de Circ a la Plaça de Braus d’Olot

Les tardes dels dimecres de juliol, a Olot, són de circ. Un any més, la Plaça de Braus de la capital de la Garrotxa serà escenari d’una programació específica per fer gaudir el públic de totes les edats d’aquesta art escènica plena de risc, diversió i emoció. L’entrada és gratuïta.

L’encarregat d’inaugurar el Circ a Olot 2017 serà el pallasso gironí Pere Hosta dimecres 5, a les 18:30h, amb la seva ‘Open door’ (llegeix-ne aquí el reportatge) mentre el públic espera per entrar a la plaça.

A partir de les 19:30h quatre acròbates, quatre músics i un clown posaran en escena ‘Lurrak’, un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d’una rebel·lió en una fàbrica. La companyia basco-catalana Lurrak Antzerkia presenta números d’equilibri, bàscula i acrobàcies aèries movent-se entre l’absurd i el còmic per reivindicar la tradició obrera i l’ambient fabril dels anys 60.

Dimecres 12 a les 19:30h serà el torn dels francesos La Rotative. Al mig de la plaça s’instal·larà un braç de deu metres d’altura al damunt del qual s’hi troba un cilindre: ‘La Roue de la mort’. És a dins d’aquest cilindre on els artistes faran vibrar el públic amb les seves proeses acrobàtiques. Un espectacle que mantindrà els espectadors en una tensió constant i els farà reflexionar sobre el pas del temps.

Dimecres 19 de juliol, també a les 19:30h, cinc artistes de la companyia Cíclicus faran acrobàcies, funambulisme i altres tècniques de circ amb grans estructures fetes amb pals i rodes de fusta, acompanyats de música en directe, per presentar ‘Petita història d’un gran paisatge’.

El cicle cirquense es clourà el dimecres 26 a les 19:30h amb la companyia francesa Cirque Hirsute i l’espectacle ‘Les Butors’. Penjats des de set metres d’altura, els artistes oferiran tota mena d’acrobàcies, desafiaments descarats i es transformaran en voltors que volen tot fent malabars. Pura poesia que tenyeix d’humor les tècniques de circ més tradicionals.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This