Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
6 / 04 / 22

Neix a Cervera el Festival “Txafacarrers” una nova proposta de teatre de carrer

La primera edició del Festival Txafacarrers de Cervera se celebrarà el dissabte 30 d’abril en places i carrers de la ciutat i oferirà tres espectacles gratuïts adreçats a tots els públics 

Aquesta nova proposta cultural que arriba a la província de Ponent s’ha presentat a Cervera de la mà del paer en cap, Joan Santacana; la regidora de Festes i Aquelarre, Mireia Brandon, i el director artístic del Festival, l’actor cerverí i membre de la companyia d’arts de carrer Fadunito, Ivan Alcoba i se suma a altres festivals de la província que tenen lloc ara a la primavera com el també nou Enre9 a Lleida, el Mil Maneres a Alcoletge (del 22 al 24 d’abril) o el Marrameu a Torrelameu (del 3 al 4 de juny).

El dissabte 30 d’abril arriba a Cervera una nova proposta cultural de teatre de carrer. El Festival “Txafacarrers” celebrarà la seva primera edició oferint tres espectacles gratuïts adreçats a tots els públics. 

La companyia de Castellserà Campi Qui Pugui serà l’encarregada d’iniciar el Festival amb l’espectacle itinerant “Rats!” basat en el conte tradicional “El flautista d’Hamelín”, que ha representat amb èxit a nivell internacional. Els espectadors el podran veure a les 12.00 hores a la plaça Universitat de Cervera.

A les 17.30 hores de la tarda es representarà l’espectacle de circ “Cataplum!”, a la plaça del Sindicat. En aquesta ocasió, serà la companyia provinent d’Osca Circo La Raspa”, qui oferirà les seves habilitats en una funció directa i participativa per a tots els públics.

Finalment, la companyiaLa Tal aproparà als assistents l’espectacle que ha triomfat en festivals internacionals el “Carilló”, on la màgia surt de dins d’un rellotge gegant. En aquest cas, es realitzaran dues funcions, una primera a les 19.30 hores i una segona, amb il·luminació, a les 21.00 hores. La representació tindrà lloc a la plaça Major.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This