Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
13 / 12 / 21

El festival Fum Fum Fum, una opció d’arts escèniques per passar un Nadal en família a Lleida

El festival Fum Fum Fum estrena la seva tercera edició el proper dissabte a les sis de la tarda amb l’espectacle de titelles “Mare el dinosaure”, de la companyia Teatre Nu, de Sant Martí de Tous. Ramon Molins, actor, director i dramaturg, co-fundador de Zum Zum Zum, lidera aquest festival amb cinc propostes d’arts escèniques de qualitat i que és possible gràcies a l’impuls i el compromís de l’associació cultural Hangar del barri de Magraners, a Lleida, on es desenvolupa el festival.

Atenció a les famílies de Lleida ciutat i província, així com a aquelles que tenen previst estar a Ponent per Nadal. Aquest dissabte, 18 de desembre comença el festival Fum Fum Fum, una iniciativa que pretén incorporar les arts escèniques com una de les activitats d’entreteniment i creixement dels infants en vacances. Si estan preparant els plans, anotin les dates següents:

  • Dissabte 18 de desembre. 18h. Antic Teatre Goya de Magraners.

La companyia Tetre Nu arriba a Lleida des de Sant Martí de Tous amb el seu espectacle de titelles “Maure el dinosaure”.

  • Diumenge 19 de desembre. 18 hores. Antic Teatre Goya de Magraners.

La Pera Llimonera fa una proposta per reflexionar en família explicat amb el llenguate dels pallassos, humor i reflexió per gaudir junts amb l’espectacle “Baobab”.

  • Diumenge 26 de desembre. 18 hores. Antic Teatre Goya de Magraners.

La companyia local Magraners a Escena, impulsora del festival, representa la seva ja tradicional versió musical del conte nadalenc de Charles Dickens: “Cançó de Nadal”. Fins a 23 actors i actrius dalt de l’escenari.

  • Dissabte 1 de gener. 18 hores. Antic Teatre Goya de Magraners.

La penúltima funció del festival nadalenc de les arts escèniques de Lleida va a càrrec de Zum Zum Teatre. Es tracta de “Pinotxo bric à brac”, una història coneguda explicada de manera sorprenent.

  • Diumenge 2 de gener. 18 hores. Antic Teatre Goya de Magraners.

Tanca el Fum Fum Fum la companyia de Lleida Xip Xap. Les famílies teniu l’oportunitat de veure l’espectacle “Hamelí”, que va ser escollit Millor Espectacle per un jurat format per nens i nenes al festival  Titirijai, el Festival Internacional de Marionetas de Tolosa, el més antic d’Espanya.

Escolteu aquí les propostes directament del Ramon Molins.


On comprar les entrades

Podeu comprar ja les entrades la cafeteria Lourdes de Magraners, a la cafeteria La Pastera (c/general Brito de Lleida, número 5) o bé, per WhatsApp al 653287457.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This