Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
29 / 11 / 21

Un jurat de nens i nenes escull “Hamelí”, de Xip Xap, com el millor espectacle de la 39 edició del festival internacional Titirijai celebrat a Tolosa

L’espectacle “Hamelí”, de la companyia Xip Xap, ha guanyat el premi del jurat infantil del festival  Titirijai – Festival Internacional de Marionetas de Tolosa, que es va clausurar ahir després d’una setmana d’actuacions. En aquesta 39 edició, han participat fins a 26 companyies de tot el món. L’Inma Juanos, l’Eder Carras, l’Oriol Planes i el Víctor Polo reben la notícia a la carretera, passant per Castella- la Manxa i la sumen a una celebració que també va sobre rodes. Ja veureu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Imatge de l’obra “Hamelí”, de Xip Xap.

“Ens fa especial il·lusió que el premi ens el doni un jurat format per nens i nenes perquè és just per a qui creem”, explica el Víctor Polo, de la companyia Xip Xap que just acaba de rebre aquest reconeixement del jurat infantil del festival internacional de titelles Titirijai que s’ha celebrat durant una setmana i fins ahir a Tolosa. “Ens van veure a la Fira de Titelles de Lleida i ens van contractar per fer la inauguració d’aquesta edició, que és la 39. Tot un honor, perquè és un dels festivals més antic d’Espanya al que vénen companyies d’arreu del món”, segueix el Víctor. De fons, a la trucada que li fem des d’Escena Familiar, se sent com la Inma Juanos li apunta informació. “És un teatre molt bonic on es celebra el festival, el Topic Tolosa, i al costat té un museu de titelles preciós”, ens diu el Víctor.

El reconeixement a “Hamelí” els agafa en carretera, tornant de Castella-La Manxa. Ens expliquen que la notícia ha corregut ràpid i que celebren tots els Whats i trucades de felicitació. No és l’única cosa que celebren avui, per això. Si us fixeu a la fotografia, la furgoneta de Xip Xap està perfectament decorada de festa i xirinola. “Avui és el meu cumple i bufo les espelmes a Illescas”, ens diu el Víctor, qui segueix: “Fa dos setmanes ho va ser de la Eder (al volant a la foto), que va bufar espelmes entre Càdiz i Múrcia, i el proper dissabte li toca fer-ho a la Inma a Alacant, al festival Festititeres”. Potser la decoració d’aniversari de la furgoneta també servirà per celebrar algun premi ARC, que es resolen el proper 14 de desembre i al que estan nominats també amb “Hamelí”.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This