25 / 01 / 18

DESTACATS: Teatre, titelles, música i circ visuals i emotius

Als destacats d’aquest cap de setmana us proposem 5 espectacles de l’agenda especialment visuals i emotius. Poseu-vos còmodes, gaudireu d’una magnífica estona:

Screen mande Teatre de l’home dibuixat. De vegades, l’atzar posa en el nostre camí una persona que ens ajuda a perdre els temors, els dubtes i les incerteses fins que arribem a complir el nostre somni. “L’home pantalla” és qui apareix pel camí del protagonista. Dissabte a les 17h comença temporada dins El TNC Petit (Sala Tallers) fins al 4 de febrer. A partir de 3 anys.

 

Biancode Teatre LaBú. La història d’una noia que treballa en un antic hostal i rep la visita inesperada d’un entranyable viatger que la conduirà cap a una nova manera de veure la vida. Diumenge a les 11h al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. A partir de 6 anys.

 

Piccolo circ de fild’Antonella D’Ascenzi. Les aventures mundials del Piccolo Circ a través de la fantasia de la seva ballarina-titella. Diumenge a les 12h al Centre Cívic Casa del Rellotge de Barcelona. A partir de 3 anys.

 

Monsieur Crochede La companyia del príncep Totilau. Un espectacle d’actors, titelles i màscares per a infants, amb música per a piano interpretada en directe de Claude Debussy. Diumenge a les 18h a la Sala Albéniz del Casal Municipal de Tiana. A partir de 3 anys.

 

Rudode Cia. Manolo Alcántara. Un home crea torres i figures amb pesades caixes de fusta. La fragilitat de les construccions sobre les que s’enfila per fer precaris equilibris són fruit del desig i de la il·lusió. Diumenge a les 18h i 20h al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. A partir de 7 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This