31 / 08 / 17

El Teatre Nacional dóna llum a El TNC Petit

Amb l’inici de la nova temporada 2017-2018 el TNC arrenca una nova branca dins la seva programació: El TNC Petit, dedicat exclusivament a l’oferta familiar. El teatre nacional ja oferia espectacles per a tots els públics (consulta aquí la programació del 2015-2016 i del 2016-2017). Ara, però, els emmarca clarament sota el paraigua “Petit” per tal de destacar-los i crea un abonament específic de 4 entrades a 29€.

Els espectacles de la primera edició d’El TNC Petit són:

‘My baby is a queen’ de La petita Malumaluga (del 2 al 10 de desembre) per a infants de 0 a 3 anys. Una experiència interactiva que homenatja el rock de Queen a càrrec de la companyia que el 2016 ja va ser al TNC retent un tribut a The Beatles amb ‘Bitels per a nadons’.

‘Screen Man’ de Tian Gombau i Teatre de l’home dibuixat (del 27 de gener al 4 de febrer) per a nens i nenes a partir de 3 anys. Un joc visual que explora la sincronia entre la imatge projectada, el so i el teatre gestual.

‘Viatge al centre de la terra’ de Roseland Musical i Franc Aleu (del 22 de febrer a l’11 de març), a partir de 6 anys. Una obra innovadora que marida dansa i audiovisual en una gran aventura que descobreix uns éssers i paisatges increïbles.

‘Ni cap ni peus’ de Circ Vermut (del 5 al 27 de maig), a partir de 6 anys. Un show fresc de circ i humor en què els protagonistes hauran de superar els entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes.

L’abonament d’El TNC Petit permet bescanviar totes les entrades per un sol espectacle o repartir-les entre els diferents espectacles de la programació familiar. En el moment de la compra no cal decidir els espectacles ni el dia en què s’hi preveu assistir. Permet fins a un canvi d’entrades per espectacle sense comissió.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This