Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
28 / 07 / 21

Espectacles de carrer i espectacles de sala familiars pel cap de setmana que canviem de mes

Aquest cap de setmana que canviem de mes i la calor diu que ens donarà una mica de treva, hi haurà un bon nombre de famílies que comencin les vacances, però també n’hi haurà que les acaben. Sigui d’una manera o de l’altra, els espectacles familiars, de carrer o de sala, són magnífics tant per iniciar les vacances com per passar millor el tràngol de finalitzar-les. Els Hippos de Zum-Zum Teatre ballaran dissabte, reivindicant la seva pròpia identitat, als Jardins de Vicenç Pujol de Torelló. El mateix dissabte, en el marc de la Festa Major de Cervelló, El Replà porta al Parc de la Timba el seu Dia de festa major. Parlant de dies assenyalats i festes majors, precisament també inclosa dins el programa de la festa major de Tona, diumenge hi ha una funció de l’espectacle Sopa de Pedres, d’Engruna Teatre, i un altre espectacle de festa major és el Music Box de Fadunito, que diumenge serà a Puiggròs. Per tancar el cap de setmana us proposem Sol amb la Lluna, un espectacle de la Companyia Sgratta, que es veurà a la Torre de Fontaubella.

Hippos (Zum-Zum Teatre)

En un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a uns hipopòtams que agafen el camí del mig. Són persones disfressades i mimetitzades en l’animal que porten a sobre o bé hipopòtams que es busquen dins els individus que hi posen el cos? Acompanyem aquests hipopòtams en un recorregut físic que podria ser una faula, una metàfora, la reflexió preliminar per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l’animalitat o bé, senzillament, una proposta per a tots els públics de la qual podem formar part. Dissabte 31, a les 19h als Jardins de Vicenç Pujol de Torelló.

Dia de Festa Major (El Replà Produccions)

Els personatges de la nostra història estan a punt de celebrar la Festa Major del seu poble. El senyor Batlle, la senyora Lluïsa, l’Emili i en Quimet explicaran diverses històries que van succeir en el poble, fa molts i molts anys, en dies de Festa Major. Aquest espectacle és un recull de contes emmarcats dins d’un context de “Festa Major” amb la possibilitat d’incloure, al final de l’espectacle, el pregó de la Festa Major d’on es representa. Dissabte 31, a les 19:30h al Parc de la Timba de Cervelló.

Sopa de pedres (Engruna Teatre)

Un espectacle que parla de totes aquelles persones que, fugint de la seva realitat més immediata, arriben a terres que no coneixen, amb llengües que no parlen i havent deixat casa seva a milers de quilòmetres. I parlant d’aquelles persones, veureu com, de fet, parlen de tots nosaltres i d’aquelles pedres que ens trobem a la vida i que cal convertir en oportunitats i aprenentatge. Aquest espectacle va guanyar el Premi Xarxa Alcover de la darrera edició de la Mostra Igualada. Diumenge 1, a les 12:30h a la Sala La Canal de Tona.

Music Box (Fadunito)

Un amant de la música arriba entre el públic amb les seves capses de música i en descobreix una de gegant a l’escenari, però que no funciona i es disposa a arreglar-la. Aquest és un espectacle per a tots els públics de clown, humor gestual i manipulació d’objectes que ens convida a jugar amb el món de la fantasia. Apte per a tots els públics i gratuït. Diumenge 1, a les 18h, a la Festa Major de Puiggròs.

Sol amb la Lluna (La Companyia Sgratta)

Què pot passar si de sobte es troben el dia i la nit? El sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú s’atreveix a enganyar-la… Així que junts, s’explicaran una pila d’històries! Totes elles divertides i alegres com el dia, però tendres i sinceres com la nit. Un noi despistat però amb molta empenta, uns pirates de terra endins, una princesa enredaire i una pila de bestieses i animalades! Tot plegat amb dos narradors molt especials. I el Sol i la Lluna girant al voltant d’un món, cada dia més curiós. Per a tots els públics. Diumenge 1, a les 20h al Sindicat de Torre de Fontaubella.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This