Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
5 / 06 / 20

El Pot Petit, Anna Roca i Anna Confetti participen al cicle Encontres en la 2a Fase d’Olot

Les companyies El Pot Petit, Anna Roca i Anna Confetti formen part de la programació del cicle Encontres en la 2a Fase, que té com a objectiu la reactivació del sector cultural de la ciutat d’Olot i d’aquells professionals de la cultura que hi treballen directament o de manera indirecta. Encontres en la 2a Fase és un cicle d’actuacions a l’aire lliure, amb aforament reduït o per seguir-les des de casa. En total s’han programat una desena d’activitats entre el 12 i el 27 de juny. Els espectacles i concerts estan adaptats a les noves mesures de distanciament personal i a les limitacions d’aforament.

Entre les propostes hi ha dos concerts dobles a que caldrà seguir des d’un vehicle a través d’una freqüència de ràdio a l’esplanada de l’antiga estació. Un dels concerts és de caire familiar, el dia 20 de juny (18h) i hi actuaran els grups El Pot Petit i Pop per Xics. L’autoconcert es celebrarà al pàrquing de l’antiga estació i s’hi pot anar amb cotxe, motocicleta i fins i tot bicicleta. En funció del vehicle, el preu de l’entrada variarà entre 10 i 3 euros. Les entrades només es poden comprar de manera anticipada a través del web d’Olot Cultura. 

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

L’Anna Roca explicarà contes a l’antic Hospici d’Olot.

Per la seva banda, el 25 de juny a partir de les 5 de la tarda la Companyia de Teatre Anna Roca presentarà al pati de l’Hospici, sota el títol de Somiacaixes, un recull dels contes que ha explicat aquests dies des de casa a través del seu perfil d’Instagram. Ara, el públic la pot escoltar en persona. Cada quinze minuts entrarà un grup reduït d’espectadors i l’actriu els explicarà un conte diferent. Les entrades costen 2 euros i només es poden comprar de manera anticipada a través del web d’Olot Cultura.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

El Pot Petit actuarà a l’Antiga Estació en un autoconcert amb Pop per Xics.

L’actriu Anna Confetti passejarà per Olot els dies 12 i 26 de juny (18.30h), transformada en l’Stefi. Aquesta entranyable veïna ja pot anar a prendre la fresca, però, despistada com és, no sap exactament en quina fase està. El que sí que té clar és que pot sortir a llufar les novetats que han passat a Olot durant les últimes setmanes. Es reconeix perquè, faci fred o calor, sempre porta un barret, unes ulleres i una brusa amb flors. Ah, i la seva concertina! És possible que abans de veure-la, el públic la senti tocar. Per sortir del dubte, de si és l’Stefi o no, cal fixar-se en si tragina la una cadira molt peculiar, des d’on pot guaitar tot allò que passa al seu voltant. Aquesta actuació és una adaptació per a un sol personatge de l’espectacle de carrer A la fresca. A més, al llarg del recorregut, el públic trobarà petites actuacions musicals a càrrec d’altres artistes olotins.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This