3 / 01 / 18

DESTACATS: Si t’has proposat anar més al teatre…

Any nou, vida nova… Bons propòsits i més! Si aquest 2018 desitges anar més al teatre amb la família estàs de sort, perquè des d’EscenaFamiliar t’oferim tot el que necessites per fer-ho realitat. Et volem informar, et volem contagiar durant tot l’any les ganes d’espectacle i t’hi volem convidar!

Per això t’animem a consultar l’agenda, llegir les notícies, els temes de fons com entrevistes, reportatges, articles d’opinió, etc., les crítiques i, també, a participar als sortejos d’entrades del Club EscenaFamiliar, que habitualment són packs familiars de 4 invitacions perquè pugueu veure l’espectacle tots els de casa. T’hi apuntes?

Comencem amb unes quantes propostes destacades per aquest dijous i divendres:

Tufff!d’Engruna Teatre. Tres caganers convertiran l’acció de “fer caca” en una celebració festiva que ens iguala a tots, siguis gran o petit, ric o pobre, visquis aquí o allà. Dijous a les 12:30h al Parc de Nadal de Sabadell. Per a tots els públics.

 

Biancode Teatre LaBú. Una noia que treballa en un antic hostal rep la visita inesperada d’un entranyable viatger, que la convida a obrir les portes i finestres del seu cor i veure la vida d’una nova manera. Dijous a les 17:30h al Centre Cívic Urgell de Barcelona. A partir de 6 anys.

 

Alquímiade Cia. El Negro y El Flaco. Dos clowns barregen diversos elements per crear moments sorprenents. Hi tenen cabuda pompes de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats i situacions pseudoteatrals on sempre hi ha un lloc per a la sorpresa. Dijous a les 18h al Teatre Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt. Per a tots els públics.

 

Contes de Nadal de les germanes Baldufade Tanaka Teatre. A la Lilian i la Sophie els encanta fer el pessebre i representar Els pastorets, però també saben que cada cultura viu les festes d’una forma diferent. Ho explicaran a través de contes màgics d’arreu del món. Divendres a les 18:30h al Teatre del Centre de Sant Martí Sarroca. De 4 a 12 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This