26 / 09 / 19

DESTACATS / La combinació perfecta de carrer i de sala en les arts escèniques familiars d’aquest cap de setmana

Quan som a tocar de la frontera entre estiu i tardor, es produeix una combinació perfecta de carerr i de sala en les arts escèniques familiars. us proposem assistir a La Titellada, la 14 Mostra de Titelles de Les Roquetes de Barcelona. Des de dimecres i fins diumenge, aquest petit festival ofereix funcions d’espectacles de les companyies L’Estenedor, Herta Frankel, Mercè Framis i Tanaka Teatre. En la nostra tria pel cap de setmana també hem optat per la varietat, amb un de carrer, però estàtic, una instal·lació i tres espectacles de sala, dos de teatre, un dels quals musical, i un altre de titelles. Passeu, remeneu i trieu. Que passeu un magnífic cap de setmana!

  • Tom Sawyer detectiu, de la companyia Lazzigags. Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi… 6€/7€. De 8 a 13 anys. Dissabte 28 a les 18h, a la Lira Ampostina d’Amposta.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This