10 / 05 / 19

DESTACATS / Combinem el Trapezi de Reus amb la delicadesa del ‘Pedra a pedra’, la tafaneria d’una Bruixeta, la família de Fadunito, el Cirquet Confetti i Tom Sawyer

El cap de setmana passat l’actualitat dels espectacles familiars la marcaven els titelles, per la celebració de la Fira a Lleida. En canvi, aquest cap de setmana, el protagonisme és pel circ amb la celebració del Trapezi de Reus, amb espectacles per a tots els gustos i per a tots els públics. Però per si no podeu acostar-vos a Reus, us proposem d’altres espectacles pels més menuts, els joves i per a tothom, que van des del delicat Pedra a pedra de Tian Gombau, un espectacle deliciós d’uns titelles molt particulars, passant per l’estrafolària família de Fadunito, la bruixeta de La Tafanera, les aventures d’en Tom Sawyer i l’alegria de Miss Umbrella, de Cirquet Confetti. Eps, que qui s’hagi quedat amb fam de titelles, encara pot anar al Festival internacional de Titelles de Gavà, que també es celebra aquest cap de setmana. Una altra opció és el Calafell Family Weekend, o el Parc de Somriures de la Festa Major de Lleida. En tot cas, que passeu un bon cap de setmana d’espectacles i de festa!

  • Tom Sawyer detectiu, de Lazzigags. Tom Sawyer s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. Rep una invitació de la tieta Sally perquè ell i el Huckleberry Finn vagin a passar uns quants dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi… Diumenge 12, a les 12h al Teatre del Centre Cultural d’El Catllar. De 8 a 13 anys.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This