3 / 10 / 19

DESTACATS / Allau d’espectacles familiars de tota mena i a tot el país aquest cap de setmana

No us els acabareu. Aquest cap de setmana arriba carregat d’espectacles familiars arreu del país. A la nostra agenda ho trobareu tot, però nosaltres us n’hem fet una selecció. Als espectacles que es poden veure a diverses localitats de Catalunya, se’ls han ajuntat ja a tota màquina els espectacles d’espais estables, els que fan temporada, especialment els de la capital, Barcelona. Un d’ells és La Puntual, que ofereix l’espectacle Strict Minimum, de la companyia Théâtre à Bout Portant, en que l’artista Vicky Côté crea i treballa els titelles amb el seu propi cos.  O també el SAT!, que ofereix diverses sessions de Jojó, de la companyia Ytuquepintas. En tot cas, aquí teniu la nostra tria!

 • Laika, de la companyia Xirriquiteula Teatre. 1957. Som a Moscú. En plena Guerra Freda i la carrera espacial. Laika és una gosseta que sobreviu pels carrers i parcs de la gelada ciutat. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins l’Sputnik i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. Per a tots els públics. Gratuït. Dissabte 5, a les 17:30 h al Centre Cívic Parc-Sandaru de Barcelona.

 • 10 Anys d’El Pot Petit. El grup gironí El Pot Petit actua al Festival Temporada Alta de Girona i fa una repassada a les cançons dels seus darrers 10 anys de trajectòria, amb temes com Els pirates, El lleó vergonyós, El cuc poruc i El rock de la formiga. Noves versions, nou vestuari, música, teatre i un raconet de dins del Pot Petit! Per a tots els públics. 13€. Diumenge 6, a les 12h a l’Auditori de Girona.

 • Oops!, de la companyia Teatre Mòbil. A ‘Oops!’ ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot… amb grans dosis d’imaginació i molt humor. Un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans. Per a tots els públics. Diumenge 6, a les 12h al Teatre de la Vila, de Palau-Solità i Plegamans.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This