Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 05 / 23

Cap de setmana de teatre en família a la Casa del Teatre Nu amb “Sóc una ciclopeta”

Aquest dissabte i diumenge, la Casa del Teatre Nu, ofereix una funció per a famílies a càrrec de la companyia  Pea Green Boat i el seu espectacle de titelles “Sóc una ciclopeta”.

“Soc una ciclopeta” és una obra de teatre de titelles, inspirada en un conflicte de la vida real i un fragment de l’Odisea d’Homer. L’Odeta pateix assetjament escolar a l’escola. A través de la lectura d’un fragment de L’Odissea,  fa un viatge imaginari quan és capbussa en una caixa de cartró.  Transita per les seves pors, per les seves ombres i llums, personificades en el ciclop Polifem i en Ningú (Odisseu). La història viscuda amb aquests personatges mentors, empodera a l’Odeta perquè, quan torna al seu món quotidià, s’atreveix a parlar amb els seus pares de l’assetjament.

La cita serà dissabte 20  de maig  a les 19 hores i diumenge 21 a les 12 hores a la Casa del Teatre Nu de Sant Martí  de Tous.  Les entrades es poden reservar al telèfon 677519625 o fer la compra directament per internet a la web.

Sobre Teatre Nu

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que crea, produeix i exhibeix espectacles; al mateix temps que gestiona projectes que promouen i acosten les arts escèniques a tots els públics.

Teatre Nu és una companyia de teatre amb més de 20 anys d’experiència i 2.500 funcions realitzades. En 2015 s’inaugura la Casa del Teatre Nu amb la voluntat de ser un centre cultural arrelat en el territori. L’any 2021 s’inaugura l’allotjament de les residències de creació.

El cor del projecte és la Casa, un centre cultural i de creació situat a Sant Martí de Tous (Barcelona), on es realitza molt més que una programació cultural. És un espai on es generen vincles amb el públic, neixen projectes pedagògics i programació d’activitats.

Es complementa amb la Residència d’artistes que acull propostes creatives de totes les disciplines artístiques, integrant-les en la comunitat.

A més, són els responsables de la direcció artística i programació del Festival de Llegendes de Catalunya (Sant Martí de Tous) i el Festival Tifa (Borredà).

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This