Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
18 / 05 / 23

Tot a punt per l’última funció de ‘Per un instant’, amb la Tresca i la verdesca i Xirriquiteula Teatre

El Círcol de Badalona acollirà aquest pròxim dissabte dia 20 de maig a les 17.00 hores l’última funció de ‘Per un instant’, un espectacle musical, familiar i senzill, proper, ple de tendresa i sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i la Verdesca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre. 

Per un instant… en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.

‘Aquest és un espectacle molt especial per a nosaltres, el sentim d’una manera molt íntima, explica en Jordi de la Tresca.’Per un instant’ es va estrenar fa més d’una dècada i, per nosaltres va significar un canvi important, ja que vam passar de fer espectacles de carrer a entrar a dins dels teatres, aprenent així nous llenguatges i noves estructures. Aquí vam tenir la gran sort de comptar amb la immillorable companyia dels Xirriquiteula Teatre’.

L’espectacle ha recorregut durant tot aquest temps nombrosos pobles i ciutats d’arreu del territori i ara s’acomiada dels escenaris amb aquesta última funció.

‘Per una banda, acomiadar-nos de ‘Per un instant’ per últim cop en sap una miqueta de greu, però, per altra banda, creiem que l’espectacle ja ha fet el seu viatge, ja ha fet el seu circuit. Ara és moment de tancar aquesta energia, passar pàgina i seguir cap a unes altres coses. Ja no som ben bé els mateixos que vam fer aquell espectacle, ara comptem amb una trajectòria que ens ha portat a consolidar-nos dins del sector del panorama de sala i volem continuar treballant per oferir i explicar al públic unes altres coses’, afegeix en Jordi.

 

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This