Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
18 / 09 / 17

Els titelles, protagonistes de La Roda d’Espectacles Infantils de Granollers

El proper octubre arrenca la nova temporada de La Roda d’Espectacles Infantils, una programació infantil i familiar d’arts escèniques i musicals especialitzada en espectacles per a nens i nenes a partir de 2 anys. Es tracta d’una oferta molt iniciàtica per la qual cosa es busca una gran proximitat amb el públic. Les sessions tenen lloc els diumenges a les 17:30h (habitualment cada 15 dies) a la Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers.

Fins al 21 de gener s’han programat 6 espectacles, majoritàriament de titelles. L’encarregat d’aixecar el teló el diumenge 1 d’octubre serà Festuc Teatre amb ‘Carretó de contes’, la història d’una formiga que no sap fer-se gran. Un viatge al món dels insectes que ajudaran la Rodoneta, la protagonista, a trobar el seu camí. Una història de superació que demostra que tot és possible si ens hi esforcem. Recomanat de 2 a 7 anys.

Diumenge 15 d’octubre Pep López aportarà la música al cicle de La Roda amb l’espectacle ‘Per terra de dracs’, una proposta que combina música, dibuixos animats i contes curts, tot plegat amanit amb molt d’humor. Una història que té com a protagonistes la Martina i en Dídac els quals, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics que els fa descobrir altres mons llunyans i instruments musicals d’altres cultures. Un espectacle multisensorial, delicat i de gran força visual. Recomanat de 3 a 8 anys.

Teatre Nu protagonitzarà l’última obra de l’octubre, el dia 29, amb ‘Maure el dinosaure’. La Martina és una nena petita, valenta i pèl-roja, i en Maure, un dinosaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables i comparteixen jocs, somnis i aventures. Un espectacle que, amb humor i tendresa, juga amb els objectes i viatja constantment de la imaginació a la quotidianitat i dels somnis a la realitat, i crea un joc escènic amb el qual s’acosta al món dels infants. Recomanat de 2 a 8 anys.

El 12 de novembre es reprendrà la programació amb ‘Jai el mariner’ de Zipit Company. Tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar arriben per narrar la història de Jai, el mariner i el seu viatge cap a l’amor de la bonica Marie Claire, la noia del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant. Jai emprendrà un camí llarg i emocionant: balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges… un munt d’aventures que haurà de superar per arribar al seu objectiu. Però, és sorprenent que de vegades allò que busquem és més a prop del què ens pensem. Recomanat a partir de 3 anys.

Diumenge següent 19 de novembre La Petita Brownie representarà ‘El patufet’, un espectacle delicat i sensorial d’un dels clàssics de tots els temps. Amb la interpretació de Susanna Rubio, actriu amb gran experiència amb el públic infantil i amb ampli currículum en les arts escèniques, se’ns presenta aquesta història sobre en Patufet, aquell nen petit com un gra d’arròs, a qui la seva mare deixa un dia que vagi a comprar tot sol a la botiga d’en Josepet. Recomanat a partir de 2 anys.

Ja pel 2018 La Roda té preparades altres propostes, com ara ‘La caputxeta’ de L’Estaquirot Teatre, pel diumenge 21 de gener. El clàssic de La Caputxeta versionat, en aquesta ocasió, per una de les companyies de referència del món titellaire. Amb una posada en escena en què totes les transformacions escèniques es fan a la vista, es tracta d’una versió moderna, divertida i molt visual. Hi havia una vegada una nena que sempre duia una caputxeta vermella al cap i per això tothom li deia caputxeta vermella… En sabeu el final?

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This