Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 09 / 17

DESTACATS: 5 bons espectacles per estrenar la temporada

Setembre. Nou curs i nova temporada teatral. Les companyies (que no han parat en tot l’estiu!) frisen per tornar a omplir les sales i carrers amb les seves propostes. I entre la immensa oferta escènica, EscenaFamiliar seleccionem cada setmana 5 espectacles per a tots els públics que no us podeu perdre: els destacats. Cronològics i d’arreu del territori. Els d’aquest cap de setmana són…

‘Tubs del món’ de Bufa&Sons. Una conferència-concert plena d’humor i enginy amb què el SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona aixeca el teló de la nova temporada. Divendres a les 20:30h. Per a tots els públics.

‘Les Pompiers’ de Cia. La Tal. Entre la realitat i els dibuixos animats, l’aigua i el confeti, la música i el ball, dos divertits bombers engrescaran el públic. Dissabte a les 17:30h a la Rambla Mansuet de Collbató. Per a tots els públics.

‘El col·leccionista de pors’ de L’Estenedor Teatre. Tots tenim pors, però en Dani Vidal les col·lecciona i les presentarà en forma de conte teatral acompanyat d’objectes i titelles. Diumenge a les 12h al Casal Mira-sol de Sant Cugat del Vallès. A partir de 6 anys.

‘L’Ornet vol cantar’ d’Inspira Teatre. L’Ornet és un ocell apassionat pel cant, però a ningú li agrada com canta. Una bonica història de superació amb actors, música i titelles. Diumenge a les 12:30h al Poble Espanyol de Barcelona. De 3 a 7 anys.

‘Els secrets de Mr. Stromboli’ d’El que ma queda de teatre. Un firaire venedor d’elixirs miraculosos deixarà el públic bocabadat amb els seus invents i fenòmens. Diumenge a les 18h a la Plaça Major d’Avinyó. Per a tots els públics.

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This