Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
14 / 09 / 17

Més d’una vintena de propostes familiars al nou curs del SAT!

El SAT! Sant Andreu Teatre celebra l’inici de la temporada 2017-2018 aquest divendres 15 de setembre a les 20:30h amb el concert Tubs del món de la companyia Bufa&Sons. Una proposta per a tots els públics i totes les butxaques –l’entrada es paga mitjançant taquilla inversa– on objectes quotidians com una mànega, una escombra o una regadora es converteixen en instruments insospitats. El concert donarà el tret de sortida a una temporada amb més d’una vintena d’espectacles familiars de diferents disciplines (dansa, teatre, titelles, concerts, teatre musical…), a més de propostes de dansa i els festivals Jazzing i el Cicle EnciSAT!

La programació familiar del SAT! aixeca oficialment el teló el 23, 24 i 25 de setembre amb l’espectacle Loo de la companyia Ponten Pie, que va rebre el Premi FETEN 2017 al Millor espectacle per a la primera infància. ‘Loo’ és el primer dels 5 espectacles del Cicle Remenuts, dedicat a nens i nenes de 0 a 5 anys i que es caracteritza per tenir un aforament reduït, menys durada i molta proximitat a l’escena –els espectadors seuen damunt l’escenari–. Dins d’aquest cicle també es podrà veure el mes de novembre l’espectacle instal·lació Planeta KA, dins del festival El més petit de tots; al desembre, ‘Hits. Concert per a nadons’ estrenat al Festivalot de Girona, i els espectacles de titelles En Patufet’ i Xim’ del Centre de Titelles de Lleida, el mes de maig.

Del 30 de setembre al 14 d’octubre, els dissabtes, diumenges i festius, la companyia Xirriquiteula Teatre i un dels grups de música infantil més aclamats, La Tresca i la Verdesca, presenten un concert teatralitzat ple de tendresa i humor: Per un instant’. Entre les propostes d’aquesta tardor també hi ha programat l’espectacle de titelles L’arbre de les sabates de Cia. Pea Green Boat que el diumenge al matí es podrà veure en anglès; l’espectacle de dansa familiar ‘Mukuki’; l’estrena del nou musical de La Roda Produccions, ‘El vestit POP de l’emperador’; Maure el dinosaure’, un espectacle de titelles de la companyia Teatre Nu, i l’èxit dels nadals també de La Roda Produccions: ‘Nit de Reis’.

A partir del gener cal destacar, entre d’altres, la proposta de Teatre al Detall ‘La nena dels pardals’, inspirat en un conte de Sara Pennypacker i també amb la música de La Tresca i la Verdesca, que repeteix al SAT! recomanat pel FLIC Festival després de l’èxit de la temporada passada. Al febrer, la històrica companyia Chapertons Còmic Teatre celebrarà el seu 25è aniversari amb Rodó, 25 anys’, un espectacle d’humor visual, imaginació i pneumàtics que recull els millors gags dels darrers muntatges de la companyia. Dues altres mítiques companyies pujaran a l’escenari del SAT! aquesta temporada: l’Estaquirot Teatre, que presentarà a finals de febrer l’espectacle de titelles La pastissera i els follets’ i els Titiriteros de Binéfar, que per Sant Jordi interpretaran ‘Dragonci’.

A més, el SAT! continua amb la seva línia de programar regularment espectacles de dansa familiar. La primera funció de dansa serà el diumenge 22 d’octubre amb ‘Mukuki de EnÁmbar Danza. El 10 de desembre Múcab Dansa –els creadors de ‘Bombolles de paper’–  estrenen ‘Blowing’; el 25 de març la Factoria Mascaró interpreta ‘Silenci…dansa’; el 29 d’abril Addaura Teatre Visual homenatja Joan Brossa amb l’espectacle multidisciplinar ‘Embrossa’t’ i el 27 de maig Wabi-sabi’, de Mons Dansa, clausura la temporada.

Les entrades de tots els espectacles ja estan a la venda a www.sat-teatre.cat així com els abonaments familiars SAT3! i SAT5! que donen accés als espectacles a preus reduïts.

A més a més, EscenaFamiliar i el SAT! impulsarem accions de col·laboració per les quals EscenaFamiliar sortejarem packs familiars per determinats espectacles. Estigueu atents i participeu-hi!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This