Avís legal

Avís legal i política de privacitat

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d’EscenaFamiliar.cat, així com tots els elements continguts (fotos, text, dossiers…) pertanyen a l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) i subsidiàriament als autors respectius. L’usuari particular podrà visualitzar, imprimir, fer còpia al disc dur sempre i quan sigui per fer-ne un ús privat. Els mitjans de comunicació podran fer-ne difusió fent constar sempre la procedència i l’autoria dels elements quan així ho explicitin. Queda expressament prohibida qualsevol altra utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d’enginyeria inversa d’aquests elements.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que EscenaFamiliar.cat ofereix i no emprar-los per a:

1. Incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

2. Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans.

3. Provocar danys als sistemes físics i lògics d’EscenaFamiliar.cat, dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys esmentats.

EscenaFamiliar.cat es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, canviant, suprimint o afegint tant els continguts i serveis que s’ofereixen com la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) perseguirà l’incompliment de les condicions anteriors, així com qualsevol utilització indeguda del web EscenaFamiliar.cat, exercint totes les accions legals que consideri oportunes.

Política de privacitat

EscenaFamiliar.cat actuarà amb les pautes de confidencialitat i seguretat que estableix la Llei 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les persones que facilitin dades a través dels formularis tenen dret a modificar-les o cancel·lar-les en qualsevol moment enviant una comunicació a l’adreça de correu electrònic info@escenafamiliar.cat i/o a l’Apartat de correus 1126, 25080 Lleida.

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest