Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
8 / 04 / 24

Mostra Igualada, la Fira d’espectacles infantils i juvenils, de l’11 al 14 d’abril

Mostra Igualada és una fira de referència en l’àmbit de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, un certamen amb més de 30 anys d’història que enguany tindrà lloc des d’aquest dijous, 11 d’abril, fins al diumenge, 14 a la capital de l’Anoia. 

La Mostra es caracteritza per oferir una àmplia varietat artística on hi tenen cabuda tots els gèneres escènics: teatre, circ, dansa, clown, titelles, música, màgia, instal·lacions i un llarg etcètera, tant a sala com al carrer. I amb la presència de companyies catalanes, espanyoles i també internacionals que ofereixen qualitat, contemporaneïtat, originalitat, nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. 

 

Àmplia varietat en la programació

Dins el cau del Tabalet de Farrés Brothers i Cia que trasllada al públic dins un cau, una casa, un teatre, un lloc fràgil com el paper, però que, tanmateix, protegeix de l’exterior; Un tros de pa de la Cia. Les Pinyes, un viatge de companyonia i solidaritat on la farina, la massa i el pa prenen forma i vida per a fer gaudir d’una experiència visual i sensitiva, Dins el cor del món d’Engruna Teatre, un espectacle que mitjançant la metàfora de l’autisme destaca la necessitat de connectar amb el món que l’envolta sense jerarquies, Maquinaigües de La Tresca i la Verdesca, un concert teatralitzat al voltant del viatge de l’aigua o L’illa del tresor de la companyia InHabitants que reflexiona sobre què són els tresors, què té valor i què és insignificant són algunes de les moltes propostes que es podran veure en aquesta 35a edició. 

 

Consulta aquí tota la programació 

Venda d’entrades 

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This