Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

InHabitants som un grup d’actors i actrius d’entre 21 i 24 anys que neix l’any 2018 a Lleida. Es crea la companyia de manera espontània, sense una direcció clara, com a espai de joc i descobriment entre amics i amigues. Al cap de poc temps, ens adonem que no volem que es quedi en un cosa anecdòtica, que això pot esdevenir molt més; que InHabitants pot ser el nostre projecte de vida.

Durant aquests anys de companyia hem desenvolupat moltes qualitats com a grup. A l’hora de crear busquem la novetat, el descobriment, la re-invenció, el risc, la provocació, la delicadesa i la honestedat. Pretenem crear espectacles d’alta qualitat artística amb un missatge crític sobre la societat actual. Ara bé, tenim clar que el nostre objectiu primordial és que l’espectador/a abandoni el teatre amb dues coses: una reflexió i un bri d’esperança.

A més, a nivell personal podem ser força divertits/es…

Espectacles

Ludere A partir de 8 anys Teatre 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This