Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
30 / 05 / 23

Festival Teatre Sense Teatre, 2, 3 i 4 de juny a Rubí

Rubí ja es prepara per acollir durant els dies 2, 3 i 4 de juny la setena edició del festival Teatre Sense Teatre. El certamen, que compta amb una programació de qualitat i per a tots els públics, proposa fins a 12 espectacles que tindran lloc en diferents ubicacions de la ciutat: a la plaça del Doctor Guardiet, El Celler, la plaça de Salvador Allende, el pati de l’Escola Pau Casals, el Teatre Municipal La Sala i l’illa de vianants.

Els espectacles són d’accés lliure i gratuït, exceptuant 3 obres que es duran a terme en espais d’aforament limitat i que requereixen, per tant, reserva prèvia.

Entre la programació, la companyia La Tal portarà l’espectacle itinerant ‘LesPompiers’ amb el seu vehicle icònic que quan el públic el veu aparèixer es pregunta si és realitat o està veient dibuixos animats. Manolo Alcántarasorprendrà amb l’espectacle-instal·lació ‘Maña’, que gira entorn de l’enginy des d’una òptica artística i artesanal. I el Circ Pistoletarribaran amb l’espectacle acrobàtic frenètic amb música en directe ‘Potser no hi ha final’.

Consulta aquí tota la programació d’aquest festival i no et perdis aquesta ocasió única per gaudir de la cultura en família! 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This