Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
20 / 09 / 18

DESTACATS: propostes per gaudir del teatre més enllà del FIT i la Mercè

El setembre està ben carregat! Costa molt fer tria d’espectacles perquè n’hi ha molts a molts llocs. Entre les Festes de la Mercè, que omplen Barcelona d’escenaris d’arts de carrer amb circ, teatre, jocs i dansa; el FIT de Cerdanyola, que un any més ens proposa un programa d’arts escèniques per a tota la família amb un munt d’espectacles interessants com Adéu Peter Pan de Festuc Teatre, l’estrena de Una poma, un pomer, una poma de De Paper o la mateixa funció inaugural a càrrec de La Trócola Circ i el seu espectacle Emportats; i que les temporades estables ja han començat, o ens desdoblem, o no podrem veure-ho tot.

Però no passa res, agafeu agendes i la nostra agenda i trieu segons el lloc, l’horari, l’edat i els vostres gustos. Com era la dita? Per a gustos estan fets els espectacles? No era així… però tant fa. Per a gustos, estan fets els nostres destacats. Aquest cop també de sala, però de molts tipus i tots fantàstics. Aquí teniu els nostres 5 de la setmana:

Mon pare és un ogre de la companyia de comediants La Baldufa“De petit, tothom em deia que el meu pare era un Ogre, i potser era cert, perquè mai ningú ha vist un Ogre, i jo tampoc vaig veure mai el meu pare.” Mon Pare és un Ogre és un espectacle que ens parla sobre el bé i el mal, sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia. Un viatge al país dels Ogres, un cant a l’esperança. Per a públic a partir de 10 anys. Divendres 21 a les 18h al Teatre Conservatori de Manresa.

Mare Terra de la companyia del Príncep TotilauPrenent com a punt de partida l’explosió del Big Bang, passant per l’extinció dels dinosaures, i acabant amb l’embaràs d’una Homo sapiens dels nostres dies, farem un viatge per la fascinant història del planeta Terra, tot pensant en els infants i en els adults que els acompanyen. Un espectacle amb poc text, amb la música de Les quatre estacions de Vivaldi i titelles, objectes, ombres xineses, màscares i projeccions. Dissabte 22 a les 18h al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles.

Tripula de la companyia Farrés Brothers i CiaDos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar, i avui ho exposen a un grup de passatgers. Fa anys que estudien les memòries dels germans Montgolfier, inventors del globus aerostàtic. Finalment es veuen amb cor de poder fer un pas endavant en l’evolució dels mitjans de transport i presenten la seva gran obra: el Globus Estàtic. Dissabte 22 a les 18h a l’Espai Cultural La Lira de Tremp.

El núvol gris, gras i gros de la companyia Teatre al Detall. Estrena a Catalunya. Aquesta és la història d’un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s’ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada cop que intenta ploure algú o altre l’atura, ja que “mai plou a gust de tothom”. Aconseguirà ploure i ajudar algú? Dissabte 22 a les 17h i a les 18h i Diumenge 23 a les 11h i a les 12h al SAT! Teatre de Barcelona.

AKÄSHIA, el viatge de la llum de la companyia El Cau de l’Unicorn.Va néixer a trenc d’alba… Quan el seu pare la va tenir entre els seus braços per primera vegada, es va apropar a la finestra per tal de poder veure-la millor.. i fou llavors quan va succeir: el primer raig de Sol va incidir sobre la menuda i la va banyar amb la seva llum… fou llavors quan el seu pare i la seva mare, varen decidir el seu nom: Alba. Diumenge 23 a les 18h a la Sala Sindicat de Balsareny.

Què trieu? Sigui l’ogre, el globus, la Terra, el núvol o la llum, disfruteu del talent que puja a escena. Tenim la sort que n’hi ha molt i a l’abast.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This