Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
2 / 02 / 17

DESTACATS: kmZERO d’Olot, Joc al Ninot de Lleida, FLIC de BCN i més!

Avui i al llarg del cap de setmana pots participar al kmZERO d’Olot, una iniciativa que et permetrà veure al Teatre Principal d’aquest municipi els espectacles ‘Libel·lula’, ‘Momo’ i ‘Pianissimo circus’ de les companyies de teatre familiar de la Garrotxa: Toti Toronell, Anna Roca i Anna Confetti. Una gran oportunitat tant pels qui hi sou a prop, com pels qui no hi sou tant!

D’altra banda, continua el cicle de titelles 21è Joc al Ninot de Lleida. Aquest diumenge actuarà al CaixaForum Lleida la Cia. Petit Bonhom amb ‘7 ratolins’. I a Barcelona se celebrarà la 7a edició de la Festa de la Literatura per Famílies del FLIC amb espectacles, contes, jocs, tallers, exposicions… al CCCB i MACBA.

I a més, a més, et recomanem especialment els següents espectacles:

‘AKÄSHIA, el viatge de la llum’ d’El Cau de l’Unicorn al SAT! de Barcelona, ‘Loops’ d’Engruna Teatre a Les Franqueses del Vallès i a Argentona, ‘Monsieur Croche’ de La companyia del príncep Totilau al CaixaForum de Barcelona (abans que viatgin a Corea!), ‘La mongetera màgica’ de Festuc Teatre a Castellar del Vallès i ‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu a Sant Hipòlit de Voltregà.

Clica sobre el títol de cada espectacle per saber-ne la sinopsi, l’hora i l’espai d’actuació, i a gaudir de la funció!

Bon cap de setmana en família

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This