Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
18 / 05 / 16

Diumenge al matí, a Tous, 3a edició de ‘Som espectacles familiars, som la TTP’

Aquest diumenge 22 de maig al matí se celebrarà, a Sant Martí de Tous, la 3a edició de ‘Som espectacles familiars, som la TTP’, una jornada de tallers, activitats i espectacles per gaudir en família. L’impulsa la TTP –l’Associació Professional d’Espectacles per a Tots els Públics integrada per 39 companyies– per recaptar fons que li permetin continuar treballant per posar en valor les arts escèniques per a infants i joves. La col·laboració econòmica per participar a la jornada és de 5 euros i es regalarà a tots els assistents una xapa de record.

La jornada començarà a les 11h amb la representació de l’obra ‘La Senyora de Tous’ de la companyia tousenca Teatre Nu al seu nou equipament La Casa del Teatre Nu. A partir de les 11:30h es faran tot tipus d’activitats per als més petits a la Plaça de l’Ajuntament: un taller de titelles (cal portar mitjons vells per construir-ne), un mural col·lectiu, pinta-cares, un photocall, etc. La jornada es clourà al Casal de Tous on, a les 13h, la veterana companyia barcelonina L’Estenedor Teatre presentarà el muntatge de titelles ‘Contarelles’.

El dissabte 28 de maig a la tarda es realitzarà una jornada similar a Lleida. Tindrà lloc al Teatre Municipal de l’Escorxador i, a més de les diverses activitats i tallers, s’hi representaran els espectacles ‘En Jan Totlifan’ de L’Estaquirot Teatre, ‘Els músics de Bremen’ de Xip Xap Teatre i ‘Mr. Parfum’ de Festuc Teatre.

La jornada ‘Som espectacles familiars, som la TTP’ és possible gràcies a la implicació de les companyies, la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Martí de Tous i Lleida i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

TTP, Associació Professional d’Espectacles per a Tots els Públics

La TTP va néixer l’any 2000 amb l’objectiu que companyies i artistes de teatre, titelles, dansa, circ, música, arts de carrer, etc. treballessin plegades per tal de donar visibilitat i millorar les condicions del sector de les arts escèniques per a infants i joves. Actualment està formada per 39 companyies professionals catalanes, entre les quals Teatre Nu, La companyia del príncep Totilau, Farrés brothers i cia, JAM i Fadunito. Des del novembre de 2014 aglutina tota la programació d’espectacles familiars que s’ofereix a Catalunya al portal EscenaFamiliar.cat, on també hi publica notícies, entrevistes, reportatges i crítiques sobre el sector.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This