Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
26 / 03 / 21

Us fem una proposta molt completa per començar les vacances de Setmana Santa amb teatre, humor i instal·lacions

Durant aquest període estrany de les nostres vides, un dels gèneres d’espectacles que han resultat més perjudicats han estat les instal·lacions participatives d’autor. És per això que aquest cap de setmana, durant el qual celebrarem (dissabte) el Dia Mundial del Teatre, us proposem dues instal·lacions. La primera a càrrec de Tombs Creatius, que presentarà a Vic, al Mercat del Ram, L’estrany viatge del senyor Tonet, i la segona a càrrec de Toc de Fusta, que presenta Els amics d’en Crusó a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. També us recomanem Baobab, de La Pera Llimonera, una història sobre la immigració, amarada d’humor, i pels més menuts, Xino Xano, de Fes-t’ho com Vulguis. Tanca la proposta Pianissimo Circus, un deliri de l’Anna Confetti. Us recordem que aquest cap de setmana es celebra, a Sant Esteve de Palautordera, la primera edició del festival Universos Ambulants, que omplen de cric els carrers i places de la localitat vallesana. És un pla sensacional per passar-hi el dia. Que tingueu un magnífic cap de setmana!

L’estrany viatge del senyor Tonet (Tombs Creatius)

La vida del Senyor Tonet és fascinant. Les seves aventures són un tresor per descobrir. Des que vam conèixer la seva història, no hem pogut deixar de pensar en ell i en els seus viatges. Volem compartir les seves troballes úniques, totes les criatures màgiques que va conèixer en les seves expedicions. Estan dins de cadascun dels 10 jocs construïts amb material de desús. Entre fustes, palets i mobles antics s’amaguen els seus secrets. Cada joc en una caixa. En cada caixa, una història. I en cada història, una criatura nova. Deixeu-vos emportar per la curiositat per descobrir un món de so, llum i moviment que es fa real a través de la robòtica. Hem reconstruït les històries del Senyor Tonet. Hem donat vida als seus viatges perquè de Senyor Tonet només n’hi ha un. Cap com ell! Dissabte 27 i diumenge 28, d’11h a 13:30h i de 17h a 20h al Parc Jaume Balmes de Vic, en el marc del Mercat del Ram.

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol (La Pera Llimonera)

Refugiant-se d’una gran tempesta, dos venedors ambulants expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. Dissabte 27, a les 18h al Caixafòrum de Lleida i diumenge 28, a les 18h al Teatre Auditori La Gorga de Palamós.

Els amics d’en Crusó (Toc de fusta)

Aquesta instal·lació ofereix una experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar els autòmats i mecanismes que omplen la proposta. Una instal·lació interactiva que vol entretindre tant a qui camina sempre amb les mans a les butxaques, invitant-lo a descobrir el funcionament de cada autòmat, com a infants i adults que no volen instruccions i exploren i juguen en cadascun dels jocs de creació pròpia de la nostra col·lecció. Diumenge 28, a les 10:30h a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, a Ivars d’Urgell.

Xino-Xano (Fes-t’ho Com Vulguis)

La Tuinga és una girafa una mica dormilega i molt somniadora. Somia tots els camins que vol descobrir, els mars que vol navegar i fins i tot les estrelles que vol tocar… Diumenge 28, a les 11h i les 12:30h a la Sala Fènix de Barcelona.

Pianissimo Circus (Cirquet Confetti)

El Mestre Frans i la Serafina ens presenten el seu espectacle en format de concert. Un piano de cua com a instrument protagonista. Cada número de clown pren l’excusa de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic. Música en directe, coreografies i grans dosis d’humor. Espectacle de Pallassos i música en directe per a tots els públics. I és que quan la concertista és una pallassa la música sona molt divertida! Diumenge 28, a les 12:30h al Centre Cívic i Cultural La Sitja de Fornells de la Selva

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This