Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
20 / 07 / 20

La Baldufa, Campi Qui Pugui i Príncep Totilau actuaran a la tardor a la Fira Mediterrània de Manresa

La Companyia de Comediants La Baldufa, Campi Qui Pugui i La Companyia del Príncep Totilau són incloses en el programa de la propera edició de la Fira Mediterrània, la fira d’espectacles d’arrel tradicional de Catalunya, que es celebrarà del 13 al 18 d’octubre. La fira ha fet una funció d’acompanyament en el cas de La Baldufa, que hi estrenarà el seu nou espectacle, La faula de l’esquirol, un proposta que reflexiona sobre la diversitat i la convivència.

Per la seva banda, els Campi Qui Pugui hi mostraran a Manresa el seu darrer espectacle, Pigs, una versió de carrer i molt ad libitum de la popular faula d’Els tres porquets, que encara busquen casa i encara els empaita un llop molt diferent a l’original de la història, força més envellit i convertit en un entranyable boomer.

La Fira Mediterrània va fer ahir un avançament de la programació, en la qual també hi ha inclòs l’espectacle de carrer El meu amic Brutus, de la Companyia del Príncep Totilau. Aquest espectacle amb música, actors i titelles el protagonitza un os bru i uns simpàtics pagesos de muntanya.

La companyia femenina d’havaneres Les Anxovetes també presenten nou espectacle a la fira manresana, adreçat al públic familiar. Es tracta de l’espectacle Ondina, pensat expressament per  ampliar el tipus de públic d’aquest gènere musical.

Jordi Fosas, director de la Fira Medietrrània de Manresa, que ha fet un avançament de la programació, explica que aquesta enguany està articulada sota tres grans conceptes: mirades (d’artistes del món contemporani que incorporen la mirada a l’arrel entre els ingredients de les seves propostes), joves (amb artistes emergents que parteixen de l’arrel com a matèria prima) i present (enguany centrat en el territori i el desenvolupament sostenible). La mostra tindrà un format híbrid que combinarà les activitats en línia i presencials.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This