Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
26 / 04 / 22

Gran diversitat d’espectacles musicals per a públic familiar a la FiM Vila-Seca

Vila-Seca es prepara per acollir durant els dies 6,7 i 8 de maig una nova edició de la Fira de Música Emergent i Familiar, un esdeveniment que arriba amb la voluntat de recuperar la presencialitat i el directe, i de consolidar el seu espai com a cita professional. El públic assistent podrà gaudir d’un total de 7 espais de programació que escamparan la música arreu d’ubicacions interiors i exteriors de la població. 

Gran diversitat d’espectacles musicals per a públic familiar

La FiM Vila-seca busca visibilitzar i articular l’escena dels espectacles musicals per a públic familiar, en la seva riquesa i diversitat: animació infantil, espectacles de carrer, concerts en família, espectacles musicals familiars de sala, audicions educatives…

La Fira acollirà estrenes i presentacions de nous espectacles, així com laboratoris de creació i propostes en fase de construcció. El suport a la nova creació s’articularà en cooperació amb institucions i entitats de referència en aquest àmbit.

Entre la programació, el públic podrà trobar propostes innovadores com la de la companyia d’espectacles i projectes multidisciplinaris De_paper que arriba amb l’espectacle de titelles i cançons Miraniusuna metàfora de la vida i una al·legoria de la natura, plena de personatges, colors i cançons cantades en directe o la del grup de música per a tota la família La Tresca i la Verdesca que arribarà amb l’estrena de l’espectacle musical Maquinaigües, que combina sons orgànics i electrònics, i que repassa el recorregut de l’aigua, des de les profunditats de l’aqüífer del riu Llobregat, fins a les cases de la gent. Podeu consultar en aquest enllaç l’entrevista on s’explica la història de com va nèixer Maquinaigües,

La FiM vol promoure la música per a tots els públics, és a dir aquelles propostes que tinguin la capacitat de desdibuixar la distinció entre música per a infants i música per a adults, i on totes les edats hi puguin trobar estímuls i lectures. Noms com Lali Begood, Ginestà o la Cia. Com Sona formaràn part de la programació.

Programació

Pots consultar tots els horaris i espais de la FiM Vila-Seca 2022 en aquest enllaç.

Concerts i espectacles de la FiM Vila-Seca 2022

Els concerts i els espectacles de la FiM Vila-seca 2022 són totalment gratuïts per a tothom i es pot reservar un màxim de 4 seients per a espectacle. Pots consultar en aquest enllaç tota la informació sobre les entrades. 

La Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) es presenta com la cita, aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya. S’adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This