13 / 05 / 19

‘Adéu, Peter Pan’, guanya el Premi del Públic al Millor Espectacle de la temporada 2018-19 de La Xarxa de Palau Solità i Plegamans

Adéu, Peter Pan, de la companyia Festuc Teatre, va rebre el cap de setmana passat el Premi del Públic al Millor Espectacle de la temporada 2018-19, que atorga la Xarxa de Palau Solità i Plegamans, vinculada a la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

La companyia va recollir el guardó en el transcurs de la Festa Xarxera, que es va  celebrar diumenge a Palau Solità i Plegamans, a la plaça de Ca l’Estruch. Anterioment el públic va poder gaudir de l’espectacle familiar El senyor de les baldufes, de la companyia Penèlope i Aquil·les.

Adéu, Peter Pan s’ha fet mereixedor del premi del públic de la Feria de Teatro de Castilla y León-Ciudada Rodrigo, també va guanyar el premi al millor espai escènic en la darrera edició de FETEN a Xixón i va ser un dels candidats -juntament amb La gallina dels ous d’or, de Zum Zum Teatre-, en la categoria de millor espectacle infantil, juvenil o familiar dels Premios MAX.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This