Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
14 / 02 / 19

DESTACATS/ Històries d’arreu, música menuda i proeses amb rodes per celebrar que estimem cada dia

Tot i que els aparadors de tot arreu estiguin a vessar de cors vermells i que a cada segon ens recordin la importància de comprar alguna cosa per demostrar els sentiments, dies com el d’avui -Sant Valentí, el dia dels enamorats- també poden servir per a recordar-nos que, més que regalar, el que cal és celebrar. I no només avui i no només l’amor cap a la parella. Vaja, que avui, demà, demà passat i la setmana que ve també tindrem bons motius per fer alguna cosa especial i per gaudir amb la gent estmiada. Com sempre, el teatre ens dóna oportunitats per compartir moments. I com sempre, serà per propostes! Una vuintantena de funcions omplen l’agenda d’aquest cap de setmana. I per a que no us feu un embolic si voleu anar ràpid, aquí teniu 5 propostes destacades per tenir la vostra ració setmanal d’arts escèniques en família. Segur que teniu infinitat de coses a celebrar!

  • Pell de llarinté, cua de tiré de la companyia The Three Keatons. Aquesta és la història de la Kumbà i en Mamadou, que viuen en un petit poblat de la selva, al Senegal. A punt de ser pares, estan tan il•lusionats que faran el que sigui per complaure el seu nadó, com ara perseguir un lleó o la reina de les girafes. El conte és una al•legoria de les festes del naixement i dels noms dels mandinga. Tots els ingredients que el componen (festa, ball, alegria, naixement, cacera) es reflecteixen en aquest espectacle, que combina el fons fantàstic de la rondalla del conte i la realitat encara vigent avui de l’ètnia en el seu hàbitat tradicional. Es tracta d’un espectacle divertit i enginyós, ple de ritme. Espectacle recomanat a partir de 5 anys. Dissabte 16 a les 18h, al CaixaFòrum de Tarragona.

  • Bitels per a nadons (concert tribut als Beatles) de la companyia La petita malumaluga. Quatre músics en moviment (violí, clarinet, violoncel i percussions) i una ballarina us conviden a participar d’un càlid i emocionant homenatge a The Beatles. Una proposta visual i sonora on nens i adults gaudeixen d’una selecció de cançons amb sofisticats arranjaments, interpretades per músics de contrastada trajectòria. Espectacle recomanat de 0 a 3 anys. Diumenge 17 a les 16h a les 17h i a les 18h, al Teatre Auditori de Cardedeu.

  • Can Pere petit de la companyia Anna Roca Teatre. Un espectacle teatral centrat en una casa de pagès qualsevol de la Garrotxa. La masovera de la casa, la Teresina, ens presenta a través de diverses històries, com és la vida en una casa de pagès. Espectacle recomanat a partir de 3 anys. Diumenge 17 a les 18h, al Teatre Municipal Casino Llagosterenc de Llagostera.

  • Joan sense por de la companyia Més Tumàcat. De la mà d’un dels contes més coneguts dels germans Grimm parlarem d’una cosa que tots tenim, la por. Quines diferències hi ha entre la prudència, la valentia i la temeritat? És bo sentir por? I els monstres, en tenen de por? Doncs en Joan, no sap que és la por… La busquem? Agafa la maleta i acompanya a en Joan en un viatge ple de diables de foc, fantasmes de pirates i monstres terribles!!! Vine i viuràs una experiència per cagar-se de por i pixar-se de riure sense passar pel lavabo! Espectacle recomanat per tots els públics. Diumenge 17 a les 18h, al Centre Parroquial de Santa Perpètua de Mogoda.

  • Karoli, l’home roda de la companyia Professor Karoli. Personatge incombustible, el Professor Karoli es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d’artilugis amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 centímetres, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el mes difícil, com no, sobre rodes. Un espectacle visual recomanat per a tots els públics. Diumenge 17 a les 18h, al teatre de l’Ateneu de Tàrrega.

Feliç dia de Sant Valentí i feliç setmana d’enamorar-se de la vida!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This